Styring af din forbudt-liste

Forbudt-listen er listen over telefonnumre, som du ikke ønsker at modtage opkald fra. For at blokere et opkald skal du føje et telefonnummer til listen. Kontakter føjet til din forbudt-liste vil ikke kunne kontakte dig længere. Du kan føje numre til din forbudt-liste via kontakterne på din telefon, appens opkaldshistorik eller manuelt.

På enheder med Android 9-14 tilføjes et nummer til afvisningslisten automatisk også til kontaktlisten på din enhed.

Hvis du vil fjerne blokering af en kontakt, skal du fjerne den fra din forbudt-liste. Du vil modtage opkald fra denne kontakt igen.

Hvis du har en telefon med to SIM-kort, blokerer Opkaldsfilter ikke indgående opkald på den anden linje.

Hvordan føjes et telefonnummer til din forbudt-liste?

Hvordan føjes et telefonnummer til forbudt-listen umiddelbart efter et opkald?

Hvordan redigerer jeg en kontakt i din forbudt-liste?

Hvordan fjernes en kontakt fra forbudt-listen?